Toshiba Camileo X-Sports HD akciókamera

camileo_x-sports_with_remote_control_on_beauty.jpgEgy szívós akciókamera az élvezetes sportkalandok rögzítésére

Senkit ne tévesszen meg ennek a kamerának a kis mérete (73 x 49,5 x 29,5 mm) és súlya (94 g akkumulátorral). Úgy tervezték, hogy a masszív tokban a legdurvább terepviszonyok között is megállja a helyét. Ez ráadásul 60 méterig vízálló, így kedvezőtlen feltételek között sem lesz baja. Vidd magaddal a medencébe, rögzítsd kerékpárodra vagy a sisakodra téve gördeszkázz vele bátran! A mellékelt és a külön megvásárolható tartozékokkal, hevederekkel akár a testedre is erősítheted.

Kapd el a pillanatot!

Eltart egy ideig, mire a kamerát megtanulod kezelni. Csak néhány gomb található rajta, így mindegyiknek többféle funkciója is van. Igazából nem tart sokáig, hamar belejössz.

Az egyik legjobb funkció talán az, hogy videofelvétel közben (!) egy gombnyomással fotókat is készíthetsz. Tökéletes arra az esetre, ha meg szeretnéd örökíteni az előtted álló utat, de azt is, ahogy a célig eljutsz. A kamera széles látószögű objektívet tartalmaz, így az akciótól akár néhány centire is rögzítheted a történéseket.

Áttekintés

1080p felbontással a kamera képe tiszta és éles, a beépített képstabilizátor segítségével a felvétel göröngyös úton is tökéletes. A Camileo X-Sports Wi-Fi® adaptert is tartalmaz, és a praktikus távirányító segítségével az eszközt egyszerűen vezérelheted. A Toshiba WiFi Connect alkalmazás szintén tartalmaz távirányító funkciót. A kamera beépített kijelzőjét is szeretni fogod, hiszen az elkészült felvételeket azonnal megtekintheted mielőtt a telefonos alkalmazás segítségével azt barátaiddal megosztod. Persze a 12 megapixeles minőségű képet akkor látod teljes valójában, ha a rögzített felvétel átjátszod egy számítógépre. Versenytársaihoz képest a kamera alapkiépítésben is rengeteg kiegészítőt tartalmaz, és számos további külön vásárolható meg. A kamera Magyarországon is  számos üzletben kapható, alapfelszereltséggel 80000 forintos baráti áron kapható.

camileo_x-sports_accessory_pack.jpg

xsports.jpg